Bodø

Utelivet i Bodø – en guide for nybegynnere

La oss konstatere først som sist at det sannsynligvis ikke er så mange som reiser til Bodø kun for å oppleve utelivet. Det betyr ikke at det mangler på alternativer når du skal ut på byen, men samtidig er det kanskje et stykke mellom de helt unike opplevelsene.

Hvis du føler at det passer bedre med en kveld hjemme, i stua eller på hotellrommet, finnes det selvfølgelig en rekke alternativer også for den som ikke vil ta en tur ut på byen. Spesielt i det svært mørke vinterhalvåret så kan en Casino Winner Sports Kampanjekode være et godt alternativ når en tur ut i kulden ikke frister.

Noen alternativer med musikk

Det er selvfølgelig mange som går på byen for å oppleve god musikk. For den som vil ha dette i tillegg til god mat og drikke, så finnes det mange gode alternativer i Bodø. Noen av de er disse:

Sydøst restaurant og bar

Sydøst restaurant og bar kan skilte med både Bodøs største dansegulv, uteservering i sesongen og dessuten da også matservering. Dette utestedet ligger rett i vannkanten, for deg som virkelig vil oppleve Bodø.

Topp 13

Topp 13 er kanskje et av de mest eksklusive alternativene i Bodø. Navnet kommer av at dette utestedet befinner seg i trettende etasje i hotellet Radisson Blu. Her er det mulig å nyte av fantastisk utsikt, et bredt og eksklusivt utvalg av drikke og dessuten musikk og dans.

Public

Public er et utested som profilerer seg som rockepub, men her kan du dessuten oppleve mye mer enn bare rock. Dette stedet lover å tilby musikk hver eneste dag, og med en rekke andre sjangere enn bare rokk.

Tradisjonelle puber i Bodø

Det finnes selvfølgelig flere alternativer for den som er på jakt etter en litt mer tradisjonell pub-opplevelse i Bodø, uansett om du foretrekker en skikkelig brun bule eller mer moderne alternativer:

Norlænningen

SANYO DIGITAL CAMERA

Norlænningen er en av de eldre pubene i Bodø, og den kvalifiserer seg definitivt i kategorien brun pub. Klientellet er litt eldre, og her er det enkel treinnredning og benker som gjelder.

Sportsbaren Bodø

Norlænningen er et flott alternativ for den som vil oppleve idrett i avslappende opplevelser. Et naturlig sted å besøke når det er god fotball på TV-en, og du ønsker å ta noen øl inne i varmen sammen med likesinnede.

Piccadilly pub

Piccadilly pub er ikke veldig overraskende en skikkelig engelsk pub, et godt alternativ for deg som setter pris på litt mer tradisjonelle puber.

Det skal altså ikke mangle på utesteder å besøke i Bodø, og i tillegg til disse finnes det også flere andre konsertsteder som er åpne både dag og kveld. Bodøs senter for kultur, Stormen med bibliotek og konserthall, er et naturlig valg da. Så uansett hva du er på jakt etter har Bodø noe å by på.

SHARE
RELATED POSTS
De beste konsertsalene i Las Vegas
Det du bare må gjøre i Bodø
Idrettsmøte i Bodø