Sjekk-ditt-billettkjøpV9

Bodø-Turistinfo-modul-venstre4

E-billett-modul

Modul-Kulturkvartalet

Vi har 15 besøkende på vår side.

Billettsalg Bodø Kulturhus

Steve-Harley-i-Bodø-KulturhusTirsdag 16. oktober kl 19.30 - Steve Harley Acoustic Trio

Steve Harley, den karismatiske frontfiguren i Cockney Rebel, turnerer for tiden verden over med "A closer look – an acoustic set". Dette er en konsert med en helt unik atmosfære, som kombinerer det akustiske uttrykket sammen med improvisasjon og drivende rytmer. Denne tirsdagen kan du få oppleve konserten i Bodø Kulturhus.

Cockney Rebel hadde en solid andel hitlåter på 70-tallet, og er nok mest kjent for klassikeren "Make me smile (come up and see me)" fra 1975. Andre låter som også kan nevnes, er "Mr. Soft", "Judy Teen", "Sebastian" og "The Psychomodo". Gruppen gjorde i tillegg en sprek coverversjon av George Harrisons "Here comes the sun"

Steve Harley har opp gjennom 80- og 90-tallet vært aktiv som konsert- og plateartist, både solo og sammen med Cockney Rebel. I Norge har han i mange år vært en populær gjest. Denne gang gjør Harley en vri – han presenterer sine låter i nedstrippede versjoner. Sammen med to musikere, blir dette et intimt og unikt møte med mannen og musikken.

Med seg på scenen denne gang, har Steve sin Cockney Rebel-kompanjong Barry Wickens, samt James Lascelles. Selv sier Steve Harley følgende om å opptre i dette formatet: "Playing the songs in an acoustic format gives me time and space to enjoy every second. And we improvise, which is always a big excitement for any musician. We can loosen off the arrangements and really explore. It gets pretty exciting during the acoustic sets."

Mer info: http://www.steveharley.com/

Billettpriser:

kr 375,- (ordinær)
kr 250,- (An Bonus. Maks 2 billetter pr. abonnement. Må kjøpes i billettluka)

Kjøp billetter på nett nedenfor:

Lik-oss-på-facebook-hvitV5

Twittermodul-hvitV5

Kulturkortet som app

ledsagerbevis aksepteres Hvis du trenger   ledsager på   arrangementer, Kan   ledsagerbillett   kjøpes i  billettluken   på Kulturhuset ved  å vise   frem ledsagerbevis. Vi  gjør   oppmerksom på at   ledsagerordningen ikke   gjelder  alle arrangement.   Kontakt vår  billettluke for mer   info. NB! ledsagerbevis må   medtas når billetter hentes i   billettluken og på   arrangementet.